Häng med oss i våra sociala medier!

Nyheter  |  6 Dec 2023

Integrerad Visselblåsartjänst: HR-appen och Competensum stärker banden i nytt partnerskap

Competensum och HR-appen har ingått ett spännande partnerskap för att erbjuda företag en HR-upplevelse i världsklass, där sömlös teknologi och professionell service går hand i hand. Genom samarbetet kommer Competensums omfattande tjänster bli direkt åtkomliga via HR-appen – en unik integrerad lösning för HR-frågor och administrativa behov.

Blå bakgrund med texten: "HR-appen älskar Competensum"

Två uppstickare inom HR-världen, Competensum och HR-appen, har gått samman i ett partnerskap som skapar en ny dimension av professionella och effektiva HR-lösningar. Genom att integrera Competensums HR-tjänster direkt i HR-appen blir processer och tjänster både mer sofistikerade och användarvänliga.

– För oss innebär samarbetet en möjlighet att förena det bästa av två världar – Competensums expertis och HR-appens användarvänlighet. Tillsammans skapar vi en heltäckande lösning för HR-frågor, där teknik och expertis smälter samman för att göra arbetslivet enklare och mer effektivt, säger Pontus D. Schiöld, Vd Roxx Webb.

Partnerskapet öppnar för integrering av Competensums visselblåsartjänst direkt i HR-appen.  Visselblåsartjänsten blir startskottet för samarbetet och ger användare möjlighet att rapportera anonymt och säkert genom en unik länk. Informationen skickas direkt till Competensums specialiserade team för professionell bedömning. Så att man som bolag uppfyller lagkravet på självständig och oberoende bedömning av visselblåsningar

–  Den här lösningen ger företag en enkel tillgång till säker och anonym visselblåsartjänst direkt i HR-appen. Ni rapporterar och Competensums HR-specialister tar hand om resten – det är både tryggt och konfidentiellt. På sikt vill vi utveckla detta till fler tjänster så vi kan erbjuda en ren digital hr-support, berättar Camilla Danielsson, Vd Competensum.

Pontus D. Schiöld, Vd Roxx Webb

Pontus D. Schiöld, Vd Roxx Webb

Om HR-appen

HR-appen är en helhetslösning för effektiv kommunikation, utvecklad och förfinad i nära samarbete med användarna: chefer och medarbetare inom primärt åkeri- och transportbranschen, byggsektorn och industrin. HR-appen är dessutom en del av kommunikations- och fullservicebyrån Roxx, med erfarenhet av värdeskapande innehållsproduktion, och berättande som verkligen gör avtryck, sedan 1987.

Camilla Danielsson, Vd Competensum

Camilla Danielsson, Vd Competensum

Om Competensum

Competensum är en HR- och lönebyrå som hjälper företag med att etablera, utveckla och kvalitetssäkra sin HR-funktion, tar hand om företags hela lönehantering och utvecklar team, ledare och medarbetare. Deras affärsnära konsulter skapar långsiktiga partnerskap med företag i olika storlekar och branscher över hela Sverige. Competensum gör HR- och lönehanteringen enklare.