Häng med oss i våra sociala medier!

Vi är Roxx

Vi är runt 45 påhittiga medarbetare som drivs av kommunikation som gör avtryck. Oavsett om det handlar om att producera värdeskapande innehåll, tänka ut effektiva kommunikationskoncept eller bygga morgondagens smarta digitala lösningar.

Berättelsen

Små nyanser. Men det är det som gör hela skillnaden.   

I över 30 år har vi levererat kommunikation. Vi har väglett våra kunder genom nya sätt att kommunicera. Genom ny teknik – och till nya arenor. 

Mycket har förändrats. Men Roxx-andan står fast. 

Vi tror på schyssta relationer, på värme och passion. Vi litar på varandra, håller vad vi lovar – och vi uppnår resultat tillsammans. Vi bryr oss, helt enkelt, lite mer.   

Det är så vi skapar trygghet och engagemang – bland medarbetare, kunder och leverantörer. Det är så vi föder mod, som gör att vi vågar vara nytänkande. Det är så vi växer och utvecklas – som människor och företag.   

Vi är Roxx. ​Byrån att tycka om. 

roxx_002 1(1)

Det är inte raketforskning, men nästan.

Bakom varje kommunikationsinsats finns en tanke. Kreativ kommunikation är svår att uppnå mellan möten och i en fulltecknad kalender. Lämna därför över ditt kommunikationsuppdrag till oss – vi har lång erfarenhet av att skapa kommunikation med eftertanke.

Vi tar dig i mål

Effektiv kommunikation tar dig hela vägen in i mål. Vi analyserar, mäter och utvärderar för att säkerställa att våra insatser ger resultat.

_SEK9316
pennan

Allt vi gör kommer från en idé

Varje idé är en början till en berättelse. En berättelse som får liv i en tidning, podcast eller reklamkampanj – eller där din målgrupp finns. 

Roxx är en fullservicebyrå inom kommunikation. Det gör resan kort från idé till lansering. Vi är vana att arbeta effektivt för att förvandla idéer till minnesvärda berättelser. 

Ta oss gärna på orden

Vi är runt 45 påhittiga medarbetare som drivs av kommunikation som gör avtryck. Oavsett om det handlar om att producera värdeskapande innehåll, tänka ut effektiva kommunikationskoncept eller bygga morgondagens smarta digitala lösningar.  

På vårt Vimmerbybaserade kontor förverkligar vi idéer med omsorg bakom varje ord, bild och designelement. Våra idéer präglas av en expertis som sträcker sig tillbaka till 1987.  

Håll utkik efter vår kvalitetsstämpel Fingeravtrycket – då vet du att vi har gjort vårt yttersta för att leverera kommunikation som gör avtryck. 

Roxx - Fingeravtryck (orange)

Vår vardag är att ha roligt på jobbet!