Häng med oss i våra sociala medier!

UX/UI

UX och UI-design skapar den digitala användarupplevelsen. Det är vad som får era kunder att klicka på köp, anmäla sig till ett event, höra av sig till er – eller vad ni önskar uppnå med ditt digitala verktyg. 

UI utan UX är som en cykel utan hjul. De är beroende av varandra för att leda dit ni vill. En bra digital lösning ska kännas logisk, enkel och intuitiv – oavsett om det är en webbplats, app, ett ärendehanteringssystem eller något annat. Kort och gott handlar det om att förstå användarna för att ge en optimal digital upplevelse.
 

Från djup till lättare analys 

Vårt drömscenario är att hjälpa er med UX- och UI-design från dag ett i ert projekt. Då kan vi gå på djupet i användarens behov och hur de förväntas använda ert digitala verktyg. Är er digitala lösning helt ny? Då vässar vi gärna användarupplevelsen lite till. Allt för att leda era kunder rätt och nå bäst effekt.
 

Bli föregångare 

Kommunerna har förstått värdet av användarupplevelsen. Men gör ni? Bli en föregångare och sätt användarperspektivet främst. Den som satsar på en genomtänkt UX- och UI-design har allt att vinna.

 

Kreativiteten väntar på dig. Hör av dig! >

UX-design
Kunskap

Vad gör en UX-designer?

Får du kalla kårar av krångliga appar, ologiska system och knepiga webbplatser? Har du någon gång svurit i förvirring och till slut gett upp på en digital tjänst? Då har du stött på en dålig användarupplevelse – helt enkelt dålig UX (User Experience).

Läs hela artikeln