Häng med oss i våra sociala medier!

Textproduktion

Slagkraftiga texter engagerar och gör att era kunder agerar. Vi hjälper till att ta fram texter som väcker känslor och gör avtryck. Texter som berättar er historia.

En bra copy visar vem ni är, inifrån och ut. Våra skribenter har fingertoppskänsla för språk, text, ton och att sätta ord på vad som gör att ert företag sticker ut från mängden.
 

Reportage, artiklar eller korta reklambudskap? Roxx har lång erfarenhet av texter i alla dess slag. Vi kan också putsa till era befintliga texters språk, ton och känsla för att de ska fortsätta spegla vem ni är.
 

För att tala klarspråk 

Texter ska vara enkla. Enkla att förstå och enkla att ta till sig. Det är vad som får människor att agera. Vi hanterar mer än gärna svåra, tekniska ämnen och göra dem förståeliga. Klarspråk, helt enkelt.
 

Sluta leta efter orden 

Alla företag har en berättelse och vi hjälper till att sätta ord på den. Vi förmedlar er berättelse på ert sätt. På ett sätt som märks och berör.

 

Hör av dig, låt oss forma din berättelse! >

Text- & copyproduktion
Kunskap

Vad gör en copywriter?

Copywriter? Copywriter! Utifrån kan det verka lite skumt, det där jobbet som har något med text att göra. Häng med in bakom kulisserna på Roxx, så berättar vi vad våra copywriters gör!

Läs hela artikeln