Häng med oss i våra sociala medier!

Reklamkampanj

Kreativa kampanjer är svåra att få till i en fulltecknad kalender. Vi gör kampanjer som väcker uppmärksamhet, engagerar, berör och sist men inte minst – leder målgruppen till slutdestinationen. 

Resan till en lyckad reklamkampanj börjar vid slutdestinationen. Vad ska folk känna när de möts av er kampanj? Vad vill vi att de ska göra? När vi har svaret kan vi skapa uppmärksammade kampanjer som ger effekt.
 

Ett Roxx-team tillägnat dig 

Vi använder oss av beprövade metoder för att nå målgruppen på rätt sätt. Sedan sätter vi ihop ert eget Roxx-team med spetskompetens för att ta fram budskap, bildmanér och design i ert företags anda. Alla våra idéer har sitt ursprung i ert företags värdegrund och varumärkesplattform.
 

Mycket snack – massor av verkstad 

På Roxx har ni en strategisk byrå och en kreativ verkstad i ett. Vi skissar på kampanjer som vi kan utföra hela vägen. I vår Roxx-ateljé förverkligar vi er reklamkampanj med omsorg bakom varje ord, bild och designelement. Oavsett om det rör sig om tryckt, rörligt, digitalt, ljud eller i sociala medier.

 

Vill du sticka ut i bruset? Kontakta oss för coola lösningar! >

Reklamkampanj
Kunskap

Vad är insiktsdriven kommunikation?

Vad sjutton är insiktsdriven kommunikation? Vad är en insikt? Och varför behövs insikter för att kommunicera strategiskt?

Läs hela artikeln