Häng med oss i våra sociala medier!

Grafisk identitet

Den grafiska identiteten är budskapsbäraren, intresseväckaren, imageskaparen. Vi gör grafiska identiteter med omsorg och eftertanke, baserat på beprövade metoder. 

Er grafiska identitet syns i allt ni gör. Kort och gott är det byggstenen för hur ert varumärke uppfattas rent visuellt. Vi skapar grafiska identiteter som når fram och gör avtryck.
 

Mer än design 

Grafiska identiteter är mer än snygga loggor, färgskalor eller typsnitt. Vi tror på design som når resultat, mål och effekt. Som berör och engagerar. Vi skapar grafiska identiteter som knyter an till ert varumärke på djupet. Genom vetenskapliga metoder hittar vi kärnan i ert varumärke och gör medvetna val som leder till att ditt företag känns som er – hela vägen.
 

Små detaljer gör skillnad 

Det är lätt att bli hemmablind. Roxx formgivare är experter på att ta fram ert företags bästa jag. Vi tror på att omsorgsfullt bevara det bästa och vässa resten – små detaljer gör skillnad. Vi står redo med ett blankt blad och massor av idéer.
 

Mer effekt 

När all kommunikation går i samma design får ni automatiskt mer effekt. Det blir enklare för kunderna att känna igen er, vilket leder till att ni når fram och påverkar enklare. Skapa effektfull kommunikation tillsammans med oss!

 

Vill du se ditt varumärke lysa? Ge oss uppdraget! >

Grafisk identitet
Nyheter

Här är Roxx nya grafiska identitet

Gott intryck skapar stort avtryck. Små nyanser gör hela skillnaden. Roxx har fått en ny grafisk identitet.

Läs hela artikeln