Häng med oss i våra sociala medier!

Förpackningsdesign

Genomtänka, personliga förpackningar sticker ut i en alltmer digital värld. Våra grafiska formgivare kan hantverket i att designa förpackningar som ger avtryck.

Gör ert varumärke mer synligt och personligt! Förpackningar kan vara allt ifrån en enkel tryckt kartong med din logga på, till en exklusiv give away eller en produkt med en väldesignad etikett. Vi skapar förpackningar från grunden helt anpassade enligt era önskemål.
 

Skapar förväntan 

Förpackningar skapar förväntan, en vilja att öppna och se vad som finns inuti. Den ger också personligt intryck och behöver ibland följa särskilda krav. Vi kan helheten, från minsta tekniska detalj till hela visuella uttryck.
 

Tryckerierna får säga sitt 

Vi ser till att er förpackning blir precis som ni har tänkt er. Tillsammans med utvalda tryckerier ser vi till att hitta den absolut bästa förpackningslösningen. För att er förpackning ska få det lilla extra – och lite till.

 

Vill du se ditt varumärke lysa? Ge oss uppdraget! >

Förpackningsdesign
Samtal

Jenny Jansson om färgernas kraft

Möt Jenny Jansson – Roxx illustratör och formgivare som vill rita om regnbågen, och som gärna rider ut i strid mot identitetsbristen i populära varumärkens färg- och formspråk.

Läs hela artikeln