Häng med oss i våra sociala medier!

Broschyr

Visa ditt företags kärna med en tidlös broschyr. I snart 40 år har vi gjort kundanpassade broschyrer, perfekta att lämna efter sig på en mässa eller vid offert. 

Broschyren är en av våra mest klassiska produkter. Genom imageskapande, intressanta, personliga, trovärdiga, korta, proffsiga och tidlösa broschyrer har vi stärkt många varumärken. Broschyren visar vem ni är och vad ni gör, utan krusiduller. Gärna med utrymme för stora bilder och korta reklamtexter som håller över tid.

 

Anställ oss utan lön 

I vårt annonsfinansierade broschyrkoncept anställer ni oss utan lön för en kort period. Vårt uppdrag? Att omsorgsfullt plocka fram och paketera era unika fördelar. Efter att vi har tryckt er broschyr får ni fri tillgång till texterna och bilderna. Vi frigör tid för din kommunikation, för att ge er mer tid till annat.
 

Interaktiv broschyr 

Gör din broschyr extra levande digitalt! Vi förvandlar foton till korta filmklipp som överraskar läsaren och väcker läslust. Har ni produktbilder i broschyren? Skapa direktförsäljning genom att länka till produkten på er hemsida. Vi berättar gärna mer om hur vi tar er broschyr till nästa nivå.
 

Finansiering 

Välj mellan egen, hel- eller delfinansiering.

 

Sugen på en kreativ partner? Hör av dig till oss! >

Broschyr