Häng med oss i våra sociala medier!

Årsredovisning

Årsredovisningen är ett lagstadgat krav där ni redovisar resultat och utveckling för ägare och intressenter, men den kan också vara ett användbart verktyg i varumärkesbyggandet och marknadsföringen.

Vi har lång erfarenhet av att designa grafiskt snygga årsredovisningar för såväl börsnoterade bolag som mindre företag och föreningar. Årsredovisningar som sticker ut i mängden. Som våra kunder är stolta över att visa upp på sina årsmöten och stämmor.
 

Skapa mervärde

Låt årsredovisningen lyfta och få ett mervärde med kompletterande, läsvärda artiklar som visar vilka ni är, era värderingar och vad ni erbjuder. Jobbar ni redan med oss kan det finnas färdigproducerat material från tidningar, broschyrer eller nyhetsbrev som är lämpligt att återanvända. I annat fall hjälper vi till att föreslå ett relevant innehåll, och våra duktiga journalister och copywriters är redo att producera kreativa, proffsiga texter. De anpassar språket och tonen så att de speglar er stil och når er målgrupp på rätt sätt. De sätter ord på er berättelse.

 

Redo att ge din marknadsföring en boost? Kontakta oss nu! >

Årsredovisning