Nytt jobb?

Webbutvecklare

Roxx behöver bli fler och vi söker nu en webbutvecklare med ett brinnande teknikintresse och stort driv som vill jobba i en framtidsbransch. Vi har flera nya spännande produkter som ligger i framkant på marknaden.

I rollen som webbutvecklare hos oss arbetar du nära våra kunder för att hjälpa dem med såväl löpande produktion till större systemlösningar. Här får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv! Du har ett driv, är stresstålig, nyfiken och ambitiös. Du har en god samarbetsförmåga och trivs lika bra med att jobba i grupp som självständigt.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från arbete på webbyrå. Vi tror också att du har en utbildning i grunden inom webbutveckling. Detta är dock inget krav, framför allt värderar vi dina personliga egenskaper och inställning, men vi tror också det är viktigt att du gillar att arbeta kundnära för att trivas hos oss. Som person tror vi att du är engagerad och drivs av nyfikenhet och problemlösning. Känner du dig träffad och vill bli en av oss? Tveka inte att skicka din ansökan med cv till Pontus Lennartsson, pontus.lennartsson@roxx.se.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Pontus Lennartsson
Telefon: 073-697 47 77
Mail: pontus.lennartsson@roxx.se  

Rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att träffa dig!

Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering

Rekryteringsform: Löpande

Anställningsform: Heltid med 6 månaders provanställning

Skicka din ansökan med cv till Pontus Lennartsson, pontus.lennartsson@roxx.se.