Nytt jobb?

Grafisk formgivare

Roxx behöver bli fler och vi söker nu en grafisk formgivare med sprudlande kreativitet, en vass blick för det visuella uttrycket och passion för engagerande kommunikation. Hos oss arbetar du med såväl löpande produktion till större kommunikationskoncept. Du har ett driv, god samarbetsförmåga, är stresstålig, nyfiken och ambitiös, samt är bra på att hålla deadline.

Du är van att arbeta både kreativt och strategiskt med förmågan att analysera kundens önskemål och behov. Med känsla för det visuella uttrycket skapar du material som känns tilltalande och nyskapande. Idérik, noggrann och prestigelös är viktiga ledord. Du hanterar Adobe Creative Cloud, typografi, tryckprocesser och allt annat som hör till grafisk produktion. Du blir en viktig del i Roxxfamiljen där du arbetar både självständigt och i grupp.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på byrå. Vi tror också att du har en utbildning i grunden inom grafisk produktion. Känner du dig träffad och vill bli en av oss tveka inte att skicka din ansökan med cv till vår vd Jakob Andersson, jakob.andersson@roxx.se.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår produktionsledare Daniel Nestor
Telefon: 073-546 92 29
Mail: daniel.nestor@roxx.se

Rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att träffa dig!

Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering

Rekryteringsform: Löpande

Anställningsform: Heltid med 6 månaders provanställning

Skicka din ansökan med cv till vår vd Jakob Andersson, jakob.andersson@roxx.se.