Nytt jobb?

Copywriter

Roxx behöver bli fler och vi söker nu en mångsidig copywriter med känsla för det skrivna ordet. Hos oss arbetar du med såväl löpande produktion som kommunikationskoncept. Du skapar effektiva kampanjbudskap, utformar strategier och SEO-anpassar texter till både artiklar och reportage. Du kan anpassa texter både för digitala och tryckta kanaler samtidigt som dina texter engagerar och bygger värde för läsaren.

Du är van att arbeta både kreativt och strategiskt med förmågan att analysera kundens önskemål och behov. Med känsla för det skrivna ordet skriver du texter som inspirerar och skapar mening. Idérik, noggrann och prestigelös är viktiga ledord. Du blir en viktig del i Roxxfamiljen där du arbetar både självständigt och i grupp.  

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på byrå. Vi tror också att du har copywriter- eller kommunikationsutbildning i grunden. Känner du dig träffad och vill bli en av oss så tveka inte att skicka din ansökan med cv till vår vd Jakob Andersson, jakob.andersson@roxx.se.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår copywriter Rebecka Nyström
Telefon: 073-501 14 82 Mail: rebecka.nystrom@roxx.se

Rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att träffa dig!

Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering

Rekryteringsform: Löpande

Anställningsform: Heltid med 6 månaders provanställning

Skicka din ansökan med cv till vår vd Jakob Andersson, jakob.andersson@roxx.se.