Häng med oss i våra sociala medier!

Ledig tjänst

Vi söker kundansvarig

_SEK9316

Bli en del av framgångssagan

Är du nyfiken på appar och digitalisering? Har du erfarenhet av olika IT-system, kanske från industri-, transport-, fordons-, bygg-, VVS- eller elbranschen? Är du en social prick med datorvana som har lätt för att haja logik?

 

Toppen – då är du personen vi söker!

Roxx Webb har utvecklat ett unikt system med oändliga anpassningsmöjligheter: Envodium. Med Envodium som grund erbjuder vi företag och organisationer produkten HR-appen, ett praktiskt verktyg som skräddarsys för varje kund och som löser både kommunikationsbehov och dokumentationsutmaningar. Visst låter det spännande!

 

Som kundansvarig på Roxx Webb arbetar du nära våra kunder, och hjälper dem att identifiera och dra nytta av HR-appens alla möjligheter. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och ingen dag är den andra lik.

 

Vi tror att din personlighet och ditt bemötande är ditt viktigaste verktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet av personalansvar, verksamhetsutveckling och avancerade affärssystem, och starkt meriterande om du är välbekant med systematiskt arbetsmiljöarbete.

 

Vi söker dig som:

  • Har god datorvana
  • Är kreativ och lösningsorienterad
  • Drivs av att utveckla och förbättra
  • Är van vid att arbeta med processer inom transport/bygg/industri
  • Är social, serviceinriktad och trivs med nära samarbeten och tät kunddialog
  • Har god insikt i hur ett företag är uppbyggt och fungerar
  • Kan hantera varierande arbetsbelastning

 

Känner du dig träffad? Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till: jobb@roxx.se

… eller hör av dig till vår Roxx Webbs vd Pontus D. Schiöld på 0492-793 77 eller pontus.schiold@roxx.se om du vill veta mer om tjänsten!