Häng med oss i våra sociala medier!

Ledig tjänst

Vi söker junior projektledare

Roxx_So¨derta¨lje-workshop_IMG_9310_Foto-Liza-Simonsson

Roxx behöver bli fler

Som junior projektledare på Roxx stöttar du våra strategiska projektledare med att planera och hålla ihop olika delar av kunduppdrag. Du sköter även dialog med kunder och agerar som länken mellan beställare och produktionsledning. Du kommer även att behöva hålla dig kontinuerligt uppdaterad om vad som händer hos våra kunder, i branschen och i alla delar som rör respektive uppdrag.

I rollen ingår även att hjälpa vår anbudsansvarige med selektering av upphandlingar; att läsa och koordinera uppgifter inom anbudsförfarandet samt besvara dess frågeställningar.

Är du den vi söker?

Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom marknadsföring, kommunikation och/eller samhälls-/beteendevetenskap. Du är därtill van vid att arbeta i projektform, och har erfarenhet av försäljning.

För att lyckas i rollen behöver du kunna balansera ett både strategiskt och logiskt tankesätt, samtidigt som du har lätt för att ta till dig ny information och nya uppgifter. Vi ser även att du behöver ha fallenhet för att uttrycka dig enkelt och tydligt i skrift.

Erfarenhet av arbete på kommunikationsbyrå, alternativt på beställarsidan inom offentlig sektor, är meriterande. Känner du dig träffad och vill bli en av oss så tveka inte att skicka din ansökan med cv till Jakob Andersson, jakob.andersson@roxx.se. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Jakob Andersson på 0492-793 84 eller jakob.andersson@roxx.se.

Vi är Roxx

Vi är 42 påhittiga medarbetare som drivs av kommunikation som gör avtryck. Oavsett om det handlar om att producera värdeskapande innehåll, tänka ut effektiva kommunikationskoncept eller bygga morgondagens smarta digitala lösningar.  

På vårt Vimmerbybaserade kontor förverkligar vi idéer med omsorg bakom varje ord, bild och designelement. Våra idéer präglas av en expertis som sträcker sig tillbaka till 1987.