Häng med oss i våra sociala medier!

Ledig tjänst

Vi söker copywriter

Copywriter

Bli en del av Roxxfamiljen

Är du en fena på att anpassa din stil och ton till olika målgrupper och marknadsföringskanaler? Kan du skriva klart, övertygande och korrekt – och vågar du bryta mot reglerna till förmån för önskad effekt? Kan du dessutom arbeta effektivt under tidspress och hålla knivskarpa deadlines?

 

Då är du som klippt och skuren för jobbet!

Är du den vi söker?

Som copywriter på Roxx arbetar du med allt från snabba textuppdrag till längre projekt och större kommunikationskoncept. Du arbetar både kreativt och strategiskt; med reklamtext, redaktionell text, säljande budskap, identitetsstärkande texter, offentlig kommunikation, internkommunikation och inläggstexter för sociala medier. Med mera, med mera.

 

Kort sagt: Med din oklanderliga språkkänsla, ditt tangentbord och ditt engagemang vägleder du både kunder och Roxxkollegor på ett roligt, professionellt och familjärt sätt.

 

Vi tror att du är utbildad inom skrivande, antingen till copywriter eller journalist. Det är meriterande om du har erfarenhet av professionellt skrivande, och starkt meriterande om du dessutom har arbetat på byrå eller redaktion.

 

 

Vi söker dig som:

  • Är driven, nyfiken och ambitiös.
  • Tycker om att ha roligt på jobbet.
  • Är en hejare på att samarbeta och trivs med kunddialog.
  • Är bra på och förstår vikten av att hålla deadline.
  • Kan hantera en varierande arbetsbelastning.
  • Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

 

 

Känner du dig träffad? Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till: jobb@roxx.se

 

… eller hör av dig till vår redaktionschef Victor Kennmark på 073-746 00 06 eller victor.kennmark@roxx.se om du vill veta mer om tjänsten!