Häng med oss i våra sociala medier!

Roxx Insikt

Vi stärker er konkurrenskraft

Nu paketerar vi all vår samlade strategikompetens och lanserar [b]Roxx Insikt[/b]. Efter mängder av år i branschen har vi, milt uttryckt, lärt oss ett och annat om varumärken. Om identitet. Om effektiv och effektfull kommunikation 
– som känns bra i magen. [b]Roxx Insikt[/b] är vår enkla helhetslösning för dig som vill skapa meningsfull kommunikation och göra värdefulla affärer. Vi vet vad som funkar. Hör av dig, så hittar vi på något tillsammans!

Kaffekopp

Vill du veta mer?

Hör av dig, så hör vi av oss.

Hör av dig här!

Kommunikation som ger resultat 

Minns du känslan när något träffar helt rätt, när allt bara stämmer? När tiden saktar in och vartenda nackhår ställer sig i givakt? Vi kallar det att nå fram, att hitta in till kärnan, till värmen, till den ihållande goda magkänslan.

Just det där är vi experter på att frambringa.

Roxx Insikt utvecklar starka varumärken och effektiv kommunikation som ökar era förutsättningar att

  1. Stärka er affär.
  2. Öka lönsamheten.
  3. Förbättra er position som attraktiv arbetsgivare.

Lita på oss, vi vet vad vi gör!

Industri. Bygg. Fastighet. Turism. Underhållning. Bank. Finans. Livsmedel.  Offentliga och ideella organisationer. Inte för att skryta, men med åren har vi samlat på oss rejält med erfarenhet. Vi har levererat starka varumärken och träffsäker kommunikation, med fina resultat, till väldigt många branscher över hela Sverige.


Roxx har arbetat hårt och enträget, varje dag i snart 40 år, med att förtjäna våra kunders förtroende och respekt. Vägen dit stavas kvalitet, professionalitet och ömsesidig tillit och vetskapen att de, precis som du, bara förtjänar det allra bästa.

Tjänster i urval signerade Roxx Insikt

  • Varumärkesutveckling & varumärkesomtag
  • Kommunikationsstrategier & marknadsplanering
  • Positioneringsanalyser
  • Employer Branding
  • Föreläsningar & kommunikationsrådgivningVill du veta mer?

Hör av dig, så hör vi av oss.

Visste du att...

...de som arbetar aktivt med sitt varumärke och varumärkeskommunikation är nästa dubbelt så lönsamma som de som inte gör det?

Varumärkes-utveckling & varumärkesomtag

Välkommen att höra av dig

Roxx Insikt - Sebastian 2 webb

Sebastian Thelin

Varumärkes- och kommunikationsstrateg

Sebastian är utbildad i strategisk kommunikation, varumärkes- och affärsstrategi samt digital marknadsföring vid Mittuniversitetet & Berghs. 
Han kan kort sagt varumärken.

Roxx Insikt - Jörgen 2 webb

Jörgen Svedberg

Varumärkesutvecklare och kommunikationsstrateg

Jörgen är författare, föreläsare och har utvecklat ett trettiotal varumärken och kommunikationsstrategier för svenska och internationella uppdragsgivare.

Roxx Insikt - Julia 2 webb

Julia Jonsson

Junior strateg

Kommunikationsvetare från Jönköping University, med inriktning på bland annat marknadskommunikation och brand management. Är förutom strateg och copywriter också Roxx Insikts produktionsledare.