Häng med oss i våra sociala medier!

Nyheter  |  17 Nov 2022

Roxx vann upphandling för sex kommuner i Stockholms län

Adda Inköpscentral AB har inom ramen för inköpssamarbetet STIC (Stockholms inköps­ central) genomfört en upphandling av ramavtal för kommunikationstjänster. Utöver Adda är även 6 av STIC:s medlemskommuner avropsberättigade.

Roxx vann och är därmed förstahandsvalet för dessa kommuner när det gäller grafisk formgivning, grafisk produktion samt copy.

– Det är fantastiskt roligt och detta ger oss möjligheter att fortsätta utvecklas, säger Roxx vd Jakob Andersson.

De avropsberättigade kommunerna är Danderyd, Järfälla, Norrtälje, Lidingö, Sundbyberg och Upplands-Bro. Ramavtalet gäller för fyra år med start redan nu, den första november 2022.

– Vi gjorde en strategisk satsning på offentlig sektor och rekryterade Tobias Ragnarsson som anbudsansvarig 2019. Sedan dess har vi vunnit olika offentliga upphandlingar för ett tiotal kommuner. Sedan tidigare har vi exempelvis ramavtal med Södertälje och Norrköpings kommuner, som är väldigt nöjda referenser, säger Jakob Andersson.

”Ett kvitto på att vi gör ett väldigt fint arbete”
- Sebastian Thelin, Projektledare

Våra referensuppdrag gav oss tillräckliga poäng för att utses till det vinnande anbudet.

– Genom referensmaterialet är alla på Roxx delaktiga i upphandlingarna och det är ett kvitto på att vi gör ett väldigt fint arbete som vi kan vara stolta över, menar Sebastian Thelin, projektledare.

Roxx kom tvåa på delen strategisk kommunikation, vilket innebär att det även kan komma förfrågningar på sådana uppdrag.

– Initialt förstärker vi projektledarorganisationen för att hantera dessa och övriga uppdrag. På sikt kan det bli fler nyrekryteringar beroende på hur marknaden utvecklas, säger Jakob Andersson.


Adda
Adda ägs av Sveriges kommuner och regioner, SKR, och har till uppgift att hjälpa offentlig sektor med strategisk försörjning av varor, tjänster och kompetenser. Adda hette tidigare SKL Kommentus.