Häng med oss i våra sociala medier!

Nyheter  |  15 Feb 2024

Roxx Insiktsdag 2024 – succé för varumärkesbyggare

Den 8 februari 2024 arrangerade kommunikationsbyrån Roxx den första, men definitivt inte den sista, ”insiktsdagen” på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby – en mötesplats och ett unikt tillfälle för marknadschefer och andra intresserade att inspireras, skaffa sig kunskap inom varumärkesutveckling och nätverka.

Med över 120 deltagare från hela landet, både från offentlig och privat sektor, blev dagen en rejäl succé för alla som samlats för att lyssna på spännande föreläsningar och mingla med kollegor i branschen.

Föresläsaruppställningen bestod av:

Sebastian Thelin, varumärkesstrateg och affärschef för Roxx Insikt, om varumärket – din viktigaste tillgång för framgång.

Ida Hammarqvist, Communication and Competence Development Manager på Scania, om employer branding – kampen om talangerna.

Max Wimnell, strateg inom digital marknadsföring, Vekst AB, om effektiv kommunikation som skapar resultat – i en digital värld.

Johan Anselmsson, professor i marknadsföring och varumärke vid Lunds universitet, om varumärket som motor för effektiv försäljning och långsiktig tillväxt.

Jessica Thorelius, vd för DVA Creative Technology Studios, om AI – i kommunikationens tjänst.

Dagen avslutades med gemensamt mingel och eftersläckning på restaurang Stadsmästargården, där såväl skrönor som branscherfarenheter delades friskt över borden.

Sammantaget blev Roxx Insiktsdag 2024 en stor succé, ett bevis på det stora intresset och behovet av att arbeta med sitt varumärke både strategiskt och kreativt.

Eller som en deltagare uttryckte det, när hen ombads recensera dagen: “En bra kombination av kunskap och exempel. En uppvisning av en byrå som vill väl, har engagemang och tror på sin sak. En marknadsföringsdejt i en inbjudande miljö skapad med det lokala som ledstjärna.”

Vill du veta mer om Insiktsdagen?

Slå en pling eller släng iväg ett mejl till Sebastian Thelin, varumärkesstrateg och projektledare på sebastian.thelin@roxx.se eller 0492-793 03.

Är du nyfiken på Roxx Insikt?

> Läs mer om varför det är viktigt att skapa meningsfull kommunikation <

Se bildspel från Insiktsdagen 2024: