Häng med oss i våra sociala medier!

Nyheter  |  27 Okt 2023

Roxx Insiktsdag 2024

Gör plats i kalendern! Den 8 februari 2024 händer det.
Välkommen att anmäla dig och dina kollegor till:
ROXX INSIKTSDAG 2024
Vi samlar några av landets främsta experter inom kommunikation, varumärke och innovation. De berättar bland annat om vikten och värdet av ett starkt varumärke som nyckeln till ökad försäljning och hållbar tillväxt, om effektiv och smart kommunikation som skapar resultat, hur man blir en attraktiv arbetsgivare och om AI i kommunikationens tjänst. Varmt välkommen till årets viktigaste insiktsdag!

Sista anmälningsdag 12 januari!

Missade du att anmäla dig? Hör av dig till insikt@roxx.se för att få veta om det finns platser kvar.

Varumärket – din viktigaste tillgång för framgång

Vikten av ett starkt varumärke som värdeskapande tillgång för stärkt konkurrenskraft, effektiv kommunikation och ökat medarbetarengagemang.

Sebastian Thelin, varumärkesstrateg och affärschef för Roxx Insikt

Employer branding – kampen om talangerna

Hur du med rätt insikter och verktyg lockar rätt kompetenser till att vilja arbeta för din organisation – och hur du får dina mest värdefulla medarbetare att vilja stanna.

Ida Hammarqvist, Communication and Competence Development Manager på Scania.

Effektiv kommunikation som skapar resultat – i en digital värld

Hur man på bästa sätt navigerar i en digital värld för att nå största möjliga effekt av sin kommunikation och undviker vanliga missuppfattningar och fällor.

Max Wimnell, strateg inom digital marknadsföring, Vekst AB.

Jörgen Svedberg, varumärkes- och kommunikationsstrateg på Roxx Insikt.

Varumärket som motor för effektiv försäljning och långsiktig tillväxt

Affärskritiska insikter om varumärkets och kommunikationens roll för att positionera och särskilja ett erbjudande och skapa långsiktig framgång för ditt varumärke och organisation. Här möts forskning och praktik på ett fascinerande sätt.

Johan Anselmsson, professor i marknadsföring och varumärke vid Lunds universitet.

AI – I kommunikationens tjänst

Vi får en unik inblick i hur de nya teknikerna, som AI och AR, kan användas i kommunikationens tjänst och vilka nya – och oanade – möjligheter de skapar.

Jessica Thorelius, vd för DVA Creative Technology Studios.

När det händer

Torsdag 8 februari 2024, kl. 9.00-17.00 med efterföljande mingel.

Var det händer

Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby

Vad det kostar

Pris 2 750 kr per person, exklusive moms. Vid anmälan faktureras en anmälningsavgift på 1 000 kr. Resterande belopp betalas efter eventet har ägt rum. Avbokning som sker fram till den 12 januari debiteras med anmälningsavgiften. Avbokning efter den 12 januari debiteras med hela avgiften.

Mat och dryck

I priset ingår lunch samt eftermiddagsmingel där ni, förutom att få tillfälle att nätverka och skapa nya kontakter, bjuds på genuint småländsk mat.

Övernattning

Önskar du stanna kvar finns möjlighet att boka övernattning med frukost på Astrid Lindgrens Världs vackra gästboende Lilla Staden. Läs mer om erbjudandet i anmälningsformuläret.

Missade du att anmäla dig? Hör av dig till insikt@roxx.se för att få veta om det finns platser kvar.Läs mer om Roxx Insikt här