saker-vatten-web saker-vatten1 saker-vatten2 saker-vatten3

  Säker Vatten fick ny hemsida och app

  Branschorganisationen Säker Vatten har till uppgift att utveckla, förvalta och marknadsföra branschreglerna för VVS-företag. Sedan 2006 har de samarbetat med Roxx för att ta fram olika typer av marknadsföringsmaterial.
  – Roxx producerar vår tidning och vårt annonsmaterial, och nu har de även gjort om hemsidan och tagit fram vår nya app, säger Elin Ritter, marknads- och pressansvarig på Säker Vatten.

  elin-ritter
  Elin Ritter, marknads- och pressansvarig på Säker Vatten.

  Det senaste som Roxx har producerat åt Säker Vatten är alltså en ny hemsida och en app till iPhone, Android och läsplattor.
  – Det går fort i den tekniska världen och sådant behöver fräschas upp och förnyas med tiden, säger Elin och fortsätter:
  – Vi bytte leverantör av de tjänsterna till Roxx, eftersom vi var så nöjda med allt annat de producerat åt oss.

  På plats under byggandet
  Elin och två av hennes kollegor var involverade i processen med byggandet av appen och hemsidan och var på plats hos Roxx när de togs fram, vilket effektiviserade arbetet.
  – De var lätta att kommunicera med, vi blev bra bemötta och kunde helt enkelt säga att vi vill ha den och den funktionen och det ska vara snyggt. Och så gjorde de det!

  Snygg och lättförståelig design
  Idag har Säker Vatten närmare 1 500 medlemsföretag. Med den nya appen kan medlemsföretagens montörer på ett enkelt sätt skriva intyg, fotografera och dokumentera utfört arbete direkt på plats, samt mejla detta till kunderna.
  – Vi ville att den skulle vara som hemsidan – snygg och lättförståelig. 
  Säker Vatten är nöjda med resultatet, men även med samarbetet de har med Roxx i stort. Att de har valt att använda sig utav Roxx tjänster flera gånger talar sitt tydliga språk, menar Elin.
  – Samarbetet fungerar jättebra. Personalen är lätta att ha och göra med och vi hittar de flesta tjänster vi behöver där. Arbetet med tidningen, hemsidan, appen och annonserna har fungerat utmärkt och vi kommer att fortsätta samarbeta med dem. Deras tillgänglighet är bra och man känner sig alltid prioriterad när man ringer och undrar över något. Man får alltid bra service. Har vi något problem blir det ofta åtgärdat på någon timme!

  saker-vatten-logo

  Roxx uppdrag

  Roxx gör förutom hemsidan och appar även en tidning, informationsmaterial, annonser och pressreleaser.

  Hemsida: Hemsidan är responsiv, dvs den anpassar sig efter besökarens skärmupplösning. Den är byggd och administreras i Roxx egna CMS och ligger på Roxx server.
  App: För iPhone och iPad (Apple IOS ) och Android.
  Tidning: 12–16 sidor som ges ut två gånger per år. Distribueras till utvald målgrupp via kundens adressregister, samt ibland som tidningsbilaga.
  Annonser: Roxx producerar annonser mot både konsument och branschen.

  Besök säkervatten.se

  Om Säker Vatten

  Säker Vatten AB har till uppgift att utveckla, förvalta och marknadsföra branschreglerna, samt att kontrollera och auktorisera rörföretag.