roxx_genrebild1535x280

Account Manager

Roxx erbjuder företag, föreningar, organisationer och offentlig sektor i hela Sverige att marknadsföra och kommunicera sina produkter och tjänster med möjlighet till total finansiering tillsammans med sina leverantörer. Roxx är unikt sammansatt och ger kunden helheten av tjänster inom marknadsföringens olika media. När du samarbetar med oss har du tillgång till en samlad kompetens via en kontakt. Ytterligare en styrka i vårt koncept är att vi kan annonsfinansiera tidningen eller broschyren med hjälp av vår erfarna och kompetenta säljavdelning. Kunden kan använda vad den vill hos oss – allt eller bara en del. Vill du vara med och utveckla våra affärer? Vi vill bli fler!

Arbetsuppgifter:
Gillar du att bevaka ”marknaden” i kombination med att vara ett våra trevliga ansikten utåt. I just den här tjänsten letar vi efter en ambitiös person som bearbetar våra nya och befintliga kunder inom den offentliga sektorn. En sektor som köper varor och tjänster för ca 800 miljarder per år, där vi på Roxx skulle kunna bidra och utveckla sektorn betydligt mer än vad vi gör idag. Det är just det du ska jobba med, uppsökande, bevaka upphandlingar, lämna anbud, vara vår ”spindel i nätet”. Vara den där ”projektpersonen” som håller reda på oss och lämnade anbud. Du har det övergripande ansvaret inom våra affärer inom offentlig sektor, både internt och mot våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Operativ anbudsbevakning/sälj/offert/projektledning inom våra kundprojekt, både befintliga och nya kunder inom den offentliga sektorn.

- Sammanhållande länk mellan kunder och vår interna organisation.

- Kalkylering/prissättning i samråd med produktionsledning och VD.

- Kundkontakter, både nya som befintliga.

- Kontinuerligt arbeta med att vidareutveckla och effektivisera våra processer.

 

Kandidatprofil

- Du har erfarenhet och kompetens inom sälj, kalkylering och upphandling/anbud.

- Relevant erfarenhet, helst inom samma bransch, dock inget krav.

- Van vid arbete i affärssystem och Officeprogram.

- Kreativ i en kombination med struktur.

- Trygg i att kommunicera

- Körkort

 

Vi läger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Grundläggande är att du är affärsmässig och inser att kunden är vårt fokus. Du är en drivande person kombinerat med uthållighet likväl som du är social, nätverkande och ödmjuk. Tjänsten utgår från Vimmerby.

ÄR DET DIG VI SÖKER EFTER?
I denna rekrytering samarbetar vi med FindersFee som hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendationsbaserad rekrytering. Är detta i linje med dina personliga ambitioner och kunskaper? Skicka din ansökan till michael@findersfee.se. Sista ansökningsdag är den 19 oktober 2018. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Michael Gross på samma mailadress som ovan alt. på tfn. 070-340 83 66.

 

VET DU VEM VI SÖKER EFTER? 
Registrera dig som finder på vår hemsida: www.findersfee.se och rekommendera din kandidat eller skicka ett rekommendationsmail till michael@findersfee.se. Är det din kandidat som erhåller tjänsten kompenseras du med en findersfee på 7.000 kr. Bra kontakter lönar sig, för alla…